Beschadiging laminaat verhelpen

Zitten er kleine beschadigingen in uw laminaatvloer? Geen probleem, deze kunt u zelf repareren zonder een nieuwe plank te leggen. Toch liever uitbesteden aan de specialist? Van Hooijdonk Vloeren staat voor u klaar!

Uw laminaat herstellen?

Het beschadigen van uw laminaatvloer is natuurlijk altijd mogelijk. Wij snappen dan ook dat het vervelend is als dit gebeurt. Veel mensen kiezen er dan ook voor om die strook gelijk te vervangen, maar dat is niet perse nodig! Met de juiste middelen kunt u dit zelf repareren. Voor verschillende problemen zijn er verschillende oplossingen.

Krassen – Laminaatvuller

Vlekken – Laminaatreiniger

Deuken – Laminaatvuller

Het herstellen van krassen en deuken

Door gebruik te maken van een laminaatvuller kunt u de vloer herstellen in dezelfde kleur en scheelt het onnodige uitgaven. Voordat u de laminaatvuller aanbrengt is het handig om de beschadiging vetvrij en droog te maken, zodat de laminaatvuller zich beter kan hechten.

Breng de pasta aan met een plastic spatel op de beschadigde plek. Is de beschadiging dieper dan 1mm? Breng het dan met lagen aan. Verwijder na

20 min het overtollige pasta met een natte doek

Schoonmaken van de vlekken

Voeg ongeveer 50 ML (voor intensiever vervuiling 100 ML) in een emmer van ongeveer 5L lauw water. Gebruik een dweil en een droge doek om de vlekken te verwijderen. Begin nu de vloer goed te dweilen en vergeet niet regelmatig om het doekje uit te spoelen. Als u klaar bent niet de vloer naspoelen of nadweilen. Laat de vloer drogen

Van Hooijdonk Vloeren

Is uw vloer toe aan een verfrissing? Van Hooijdonk Vloeren heeft professionele middelen en producten waardoor uw vloer weer als nieuw lijkt! Neem contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen doen.

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten