Traprenovatie Etten-Leur

Niet alleen de vloer kan gerenoveerd worden, ook de trap is soms toe aan een opknapbeurt! Wanneer een nieuwe vloer gelegd wordt of de huidige vloer wordt gerenoveerd, wordt de trap meestal overgeslagen. Dat is jammer, want de trap is een in het oog springend onderdeel van het huis. Bij binnenkomst is de trap vaak het eerste waar naar gekeken wordt.

Van Hooijdonk Vloeren is gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Wat voor trapbekleding wilt u op uw trap? Echt hout, laminaat of PVC? Wij helpen u graag!

Traprenovatie met hout

Hout heeft een uniek uiterlijk. Niet alleen op de vloer maar ook op de trap. Zeker wanneer het hout van de vloer doorloopt op de trap ontstaat er één mooi geheel. Onze traprenovatiespecialisten maken uw nieuwe trapbekleding op maat. Nadat we alle op maat gemaakte overzettreden hebben bevestigd worden deze afgewerkt met een lak of olie naar keuze. Door het afwerken van de treden wordt het hout beter beschermt en blijft het langer mooi.

Welk hout gebruiken we?

Als u kiest voor een houten vloer heeft u keuze uit ruim 40 houtsoorten. Bij het renoveren van de trap hebben we helaas minder keuze. We gebruiken meestal eikenhout. Eikenhout is van hoge kwaliteit en is beschikbaar in verschillende afwerkingen en kleuren!

Traprenovatie met laminaat

Laminaat is multifunctioneel en kan eigenlijk op elke ondergrond geplaatst worden, mits er een ondervloer gelegd kan worden. Laminaat kan dus prima gelegd worden op de trap. Het materiaal dat we gebruiken is hetzelfde als voor een vloer en bestaat uit 3 lagen:

Onderlaag

Zorgt voor de stabiliteit van de vloer.

Tussenlaag

De tussenlaag bestaat uit HDF. Hoe beter het HDF, hoe meer de vloer belast kan worden.

Printlaag

De printlaag van laminaat is de laatste jaren sterk verbeterd. Zo kunt u genieten van het uiterlijk van een houten vloer maar met de voordelen van een laminaatvloer. Meer weten over de voordelen van een laminaatvloer? Lees ‘De 6 voordelen van laminaat’.

Traprenovatie met PVC

Net als bij vloeren wordt PVC steeds vaker gebruikt voor de trap! PVC is namelijk ijzersterk, onderhoudsvriendelijk en fluisterstil. Meer weten over de voordelen van PVC? Lees onze blog ‘de 5 voordelen van PVC’.

Traprenovatie Van Hooijdonk Vloeren Etten-Leur

Bij Van Hooijdonk Vloeren hebben we naast het renoveren van vloeren ook jarenlange ervaring in het renoveren van de trap. Wij zorgen voor een nieuwe uitstraling van de trap die past bij uw vloer en interieur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw trap? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten