Merken

Meister

Al meer dan 75 jaar staat het merk MEISTER voor kwaliteit, innovatief leiderschap en uitgekiende techniek. Het complete assortiment parket-, laminaat-, kurk-, fineer- en linoleumvloeren, alsmede zorgvuldig geselecteerde collecties panelen, verlichting en lijsten worden daarom uitsluitend geleverd door de gespecialiseerde handel.

Balterio

Balterio laminaatvloeren bieden u de beste prijs-/kwaliteitsverhouding in een breed assortiment kleuren en stijlen. Balterio is trots op de vormgeving en de duurzaamheid van haar vloeren en haar verbintenis om sterke en betrouwbare garanties na te komen. Onze vloeren voldoen aan strikte productiestandaarden en hebben tot levenslange garantie. Als het om uw huis en familie gaat, is enkel het beste goed genoeg.

Modoleo

Of u nu op zoek bent naar een klassiek of hedendaags dessin, Moduleo biedt voor u de oplossing. Het innovatief productieproces van de organisatie wordt gecombineerd met puur vakmanschap, waarmee de perfecte vloer voor uw situatie wordt geproduceerd. Moduleo is een van de grootste producenten van vinylvloeren ter wereld.

Beautifloor

Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor voor mooie, betaalbare vloeren die passen in iedere woonstijl. De Beautifloor collectie bestaat uit lamelparket, klik vinyl, PVC design vloeren en laminaatvloeren. Deze collectie wordt aangevuld met goede entreematten, zodat je vloer beter beschermt is tegen het inlopen van vuil.

Quickstep

Met Quick-Step® haalt u een uiterst milieuvriendelijke vloer in huis. Mensen kiezen steeds vaker voor hout als bouw- en decoratieproducten. Maar tegelijkertijd willen we met z’n allen onze bossen in stand houden. Daarom is de boscertificatie ontwikkeld: een nieuw hulpmiddel om het duurzaam beheer van onze bossen te verbeteren. Die PEFC-boscertificatie is recent aan Quick-Step® toegekend. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat u van de prachtigste houtdesigns kunt genieten zonder dat het bosbestand daarvoor geschaad wordt.

VivaFloors

Vivafloors levert hoogwaardige PVC vloeren en PVC vloerbedekking en heeft haar collectie volledig afgestemd op de wensen van de klant. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Wij zeggen niet voor niks dat een vivafloor “een vloer voor het leven is”. Mocht u kiezen voor een vloer van Vivafloors dan betekent dat u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Berryfloor

Met Berry Floor kiest u voor de meest vooruitstrevende laminaat vloeren. De zwevende laminaat vloerbedekkingen van Berry Floor worden gefabriceerd volgens de meest gesofisticeerde productieprocessen en onderworpen aan de strengste controles. Bovendien zijn ze voorzien van gepatenteerde systemen die hun functionaliteit verbeteren en hun schoonheid nog verhogen.

mFLOR

Met de innovatieve designvloeren uit de mFLOR collectie kunt u een vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Maar dan wel één zonder de nadelen ervan. mFLOR vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om mFLOR vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen.

Douwes Dekker

Bij van Hooijdonk vindt u laminaatvloeren van Douwes Dekker op basis van karakter. Met Douwes Dekker haalt u echt karakter in huis. Wat is uw karakter? Spontaan, charmant, sympathiek, elegant of galant? Wie een nieuwe vloer zoekt, kijkt altijd of het karakter daarvan goed bij zijn woonbeleving past. De vloerkeuze is immers bepalend voor de sfeer in uw huis en de verdere inrichting daarvan. Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een laminaatvloer die een sfeer creëert waarbij u zich helemaal happy voelt, die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. Met Douwes Dekker vindt u altijd de vloer die het beste bij u past!Laminaat is er in 5 collecties, verkrijgbaar bij Van Hooijdonk. Elke vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of klassiek. En goed om te weten: alle Douwes Dekker vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Q2

Bij van Hooijdonk vindt u Q2 vloeren. Wat maakt Q2 uniek?Q2 twee-laags parket onderscheidt zich door zijn perfecte stabiliteit, dankzij de uitgekiende dikte verhouding tussen de 4 mm dikke houten slijtlaag en de berkentriplex drager. Q2 twee-laags parket kent daarnaast een zeer hoge maatvastheid. Hierdoor is Q2 in praktisch alle denkbare situaties toepasbaar. Q2 twee-laags parket kan probleemloos gelegd worden zonder ondervloer, alleen lijmen volstaat. De aan de onderzijde ingezaagde drager zorgt voor een grotere en betere lijmoverdracht. Vanzelfsprekend is een goed vlakke ondervloer essentieel om te kunnen komen tot het beste, uitzonderlijke eindresultaat.

Kom de vloeren bekijken in de showroom, maak een afspraak!

U kunt bij ons naast ons assortiment parket, laminaat en pvc ook terecht voor allerlei parket- en vloerbenodigdheden.