PVC vloer

PVC vloeren

Een pvc vloer kan dienen als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Fluisterstil door hoge reductie van het loopgeluid. Het is zeer geschikt voor ruimtes waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn. Mits de ondervloer geheel vlak en vrij van onregelmatigheden is kan een pvc vloer vast worden verlijmd of met een klik systeem worden gelegd. Geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamer. De vloer is eenvoudig te onderhouden. De vloer behandelen met een polish is mogenlijk na verloop van tijd om de vloer op te frissen. Geschikt voor vloerkoeling én vloerverwarming. Wij werken onder meer met de merken: mFLOR en VivaFloors.

Hieronder vindt u onze merken PVC vloeren.

Quickstep

Met Quick-Step® haalt u een uiterst milieuvriendelijke vloer in huis. Mensen kiezen steeds vaker voor hout als bouw- en decoratieproducten. Maar tegelijkertijd willen we met z’n allen onze bossen in stand houden. Daarom is de boscertificatie ontwikkeld: een nieuw hulpmiddel om het duurzaam beheer van onze bossen te verbeteren. Die PEFC-boscertificatie is recent aan Quick-Step® toegekend. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat u van de prachtigste houtdesigns kunt genieten zonder dat het bosbestand daarvoor geschaad wordt.

Moduleo

Moduleo is een divisie van de IVC Group, een wereldwijd toonaangevende fabrikant van vinylvloerbedekkingen. De onderneming is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige, modulaire synthetische vloeren voor residentiële en professionele toepassingen. Onze dessins imiteren waarheidsgetrouw de fijne patronen en texturen van de natuur. Door te investeren in gepatenteerde technologie om werkelijk unieke vloerbedekkingen te produceren, streeft Moduleo ernaar om zelfs de meest veeleisende klant te inspireren en aan zijn eisen te voldoen.

Vloer laten leggen

Vroeger werden planken gebruikt als constructievloer, tegenwoordig worden houten vloerdelen ter decoratie gebruikt. Hout is een levend product en zal gaan krimpen en uitzetten naar gelang de luchtvochtigheid. Dit is te voorkomen door de luchtvochtigheid te controleren en zo nodig te verhogen met een luchtbevochtiger. Een goede luchtvochtigheid is ook beter voor mens, dier en plant.

Wilt u uw vloer laten leggen? Er zijn verschillende legmethodes, namelijk verlijmd of zwevend. Dit is afhankelijk van uw situatie. Als de vloer wordt verlijmd aan de ondervloer, dan is de werking van de vloer minder. Als de vloer zwevend gelegd wordt, is de vloer verhuisbaar. Dit is ook vaak verplicht in appartementen vanwege geluidsnormeringen. Wij geven u graag advies.

Naar contact

Kom de vloeren bekijken in de showroom,
maak een afspraak!

U kunt bij ons naast ons assortiment parket, laminaat en pvc ook terecht voor allerlei parket- en vloerbenodigdheden.

Afspraak maken