over ons

Al meer dan 20 jaar een begrip in Etten-Leur en omgeving. 

Van Hooijdonk vloeren

De eerste periode zijn wij met name door een aantal gerenommeerde bedrijven ingeschakeld als legger van laminaat en (lamel)parket. Echter steeds vaker kregen wij de vraag van klanten of wij zelf ook de producten zouden kunnen leveren. Het antwoord daarop is gekomen met een showroom in het winkelhart van Etten-Leur.

Showroom

Aan het Torenpad (de straat tussen de Anna van Berchemlaan en het Burchtplein) in het centrum zijn wij gesitueerd tussen een aantal andere ambachtelijke bedrijven. Aangezien wij een klein bedrijf zijn bestaande uit 1 persoon, is onze showroom op afspraak geopend. Voor u als klant betekent dat er een afspraak met u wordt ingepland waarbij wij u volop gelegenheid kunnen bieden de showroom op uw gemak te bekijken onder het genot van een kopje koffie, zelfs in de avonduren en in het weekend.

Van alle markten thuis

Wij zijn van alle markten thuis, wij leggen professioneel laminaat, PVC en (lamel)parket. U krijgt bij ons gedegen advies over de afwerking en onderhoud van uw vloer. Ook voor randafwerking zoals (sfeer)plinten en deklijsten bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben diverse merken onderhoudsproducten en u kunt bij ons tevens terecht voor de huur van een kleine, handzame boenmachine waarmee u zelf uw vloer weer in perfecte staat kunt brengen.

Vakkundig advies

Aangezien wij onszelf regelmatig bijscholen kunnen wij u telkens adviseren over de nieuwste leg-, afwerkings- en onderhoudstechnieken.Wij zijn een klein bedrijf waardoor wij direct aanspreekbaar zijn voor allerhande oplossingen en afspraken. Weinig is ons teveel, wij staan voor een goed klantcontact met duidelijke doch professionele uitleg, zonder gladde verkooppraatjes.

Kom de vloeren bekijken in de showroom, maak een afspraak!

U kunt bij ons naast ons assortiment parket, laminaat en pvc ook terecht voor allerlei parket- en vloerbenodigdheden.