De 6 voordelen van laminaat

Een laminaatvloer van tegenwoordig is kwalitatief goed, amper te onderscheiden van hout en toch goed betaalbaar. Laminaat is een samengestelde plaat die uit verschillende op elkaar verlijmde lagen bestaat. De onderste laag is een laag om het laminaat stabiel te maken, de tussenlaag bestaat uit een HDF plaat en de toplaag bestaat uit een dessin van hout of tegels. Een laminaatvloer is een van de populairste vloeren in Nederlandse huishoudens. Dat is niet voor niets. Lees hieronder de 6 voordelen van laminaat

De voordelen

 1. Nauwelijks te onderscheiden van hout
  Laminaatvloeren zijn tegenwoordig sterk verbeterd en amper te onderscheiden van echt hout. Net als bij een parketvloer is bij een laminaatvloer tegenwoordig een houtreliëf voelbaar. Naast houtmotief is laminaat ook beschikbaar in tegelmotief.
 1. Relatief betaalbaar
  In vergelijking met bijvoorbeeld een houten vloer is een laminaatvloer goed betaalbaar.
 1. Eenvoudig te onderhouden
  Een laminaatvloer is gemakkelijk en eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en af en toe met een licht vochtige doek dweilen is voldoende.
 2. Gemakkelijk zelf te leggen
  Laminaat kan eenvoudig (zelf) gelegd worden. De planken bevatten een handig kliksysteem waardoor het met een beetje handigheid gemakkelijk te leggen is.
 1. Verschillende soorten hardheid
  Een laminaatvloer is verkrijgbaar in diverse soorten hardheid. In een ruimte waar veel gelopen wordt kiest u het best voor een vloer met hogere hardheid.
 1. Zwevend gelegd
  Laminaat wordt zwevend gelegd en is daardoor verhuisbaar. Dit is bijvoorbeeld verplicht in sommige appartementen vanwege geluidsnormeringen.

Van Hooijdonk Vloeren Etten-Leur

Van Hooijdonk Vloeren uit Etten-Leur is een gespecialiseerd leverancier van laminaatvloeren, parketvloeren en PVC vloeren. Zoekt u een nieuwe vloer maar komt u er niet helemaal uit? Vind u het lastig een keuze te maken? Kom langs in onze showroom! We helpen u graag bij het kiezen van de voor u perfecte vloer. Weinig is ons teveel, wij staan voor een goed klantcontact met duidelijke en professionele uitleg, zonder gladde verkooppraatjes.

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten