Voordelen van Parketvloeren 

Bij Van Hooijdonk Vloeren zijn we gespecialiseerd in parketvloeren. Maar wat maakt deze vloerkeuze zo speciaal en waarom zou u voor een parketvloer kiezen? We vertellen u graag wat de voordelen zijn van een parketvloer.  

1. Visueel aantrekkelijk 

Parketvloeren zijn geliefd om hun uitstraling. Ze bieden een tijdloze, natuurlijke uitstraling die moeiteloos bij verschillende interieurstijlen past. Houten parketvloeren brengen een warme en authentieke sfeer in elke ruimte, en voegen een vleugje elegantie en stijl toe.  

2. Duurzaamheid 

Parketvloeren staan bekend om hun duurzaamheid en kunnen jarenlang meegaan. Ze kunnen meerdere malen worden opgeschuurd en opnieuw afgewerkt worden om eventuele tekenen van slijtage of beschadiging te herstellen, waardoor hun levensduur wordt verlengd. 

3. Warmte en Comfort 

Een van de meest geliefde kenmerken van parket is de warmte en comfortabele textuur onder de voeten. In tegenstelling tot koude, harde vloerbedekkingen, biedt parketvloer een natuurlijke isolatie, waardoor het aangenaam aanvoelt om op te lopen, vooral tijdens koude wintermaanden.  

4. Veelzijdig 

Parketvloeren zijn buitengewoon veelzijdig en kunnen op veel verschillende manieren worden gelegd, zoals in visgraat, planken, of Hongaarse punt patroon. Deze variatie maakt het mogelijk om parket aan te passen aan verschillende interieurstijlen, van traditioneel tot modern.  

5. Eenvoudig onderhoud 

Het dagelijks onderhoud van parketvloeren is vrij eenvoudig. Regelmatig stofzuigen en dweilen houdt de vloeren schoon. Soms heeft een vloer meer onderhoud nodig. Dan kan een vloerrenovatie uitkomst bieden. Renovatie van een houten vloer houdt in dat uw vloer machinaal geschuurd wordt en van een nieuwe beschermlaag wordt voorzien. Hierbij wordt het bovenste laagje van het hout verwijderd en daarmee verdwijnen ook de meeste leefsporen zoals krasjes en deukjes. Zo maken wij uw vloer weer zo goed als nieuw! 

6. Milieuvriendelijk 

Veel parketvloeren zijn afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hierdoor is het een milieuvriendelijke optie als u uw impact op het milieu wilt minimaliseren.  

Parketvloeren bij Van Hooijdonk Vloeren 

Van Hooijdonk Vloeren uit Etten-Leur is een gespecialiseerd leverancier van laminaatvloeren, parketvloeren en PVC vloeren. Heeft u interesse gekregen in een parketvloer of twijfelt u nog? Wij vertellen u graag alles over parketvloeren in onze showroom. Neem contact op voor vragen of maak een afspraak om langs te komen in de showroom. 

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten