Op zoek naar een betonlook vloer? Kies dan voor een PVC vloer. PVC vloeren hebben mooie dessins waardoor deze vloeren haast niet te onderscheiden zijn van echte betonvloeren. En natuurlijk profiteert u ook van de vele voordelen die een PVC vloer biedt.

PVC vloer betonlook

Een betonlookvloer zien we steeds vaker in het Nederlandse huishouden. Zeker in een interieur met een landelijke stijl komt deze vloer goed tot zijn recht. Kenmerkend aan een landelijke stijl interieur is het gebruik van grijs- en zandtinten. Een betonvloerlook komt in dit interieur helemaal tot zijn recht.

Maar een PVC betonlookvloer is ook prima te combineren met een modern interieur. Een modern interieur staat bekend om zijn eenvoud, strakke lijnen en neutrale kleuren. Een betonlookvloer past niet alleen goed bij qua design, maar ook door het kleurgebruik.

Voordelen PVC betonlook vloer

PVC vloeren hebben veel voordelen. Daarom worden ze steeds vaker gelegd en delven de bekende laminaatvloeren steeds vaker het onderspit.

Lange levensduur

Een PVC vloer is zeer sterk en kan met goed onderhoud wel 25 jaar lang mee gaan. Door de slijtlaag die is toegevoegd ziet u nauwelijks grove beschadigingen en blijft de vloer lang mooi.

Gemakkelijk te onderhouden

Niemand vindt het leuk om langer dan nodig is de vloer schoon te maken. Een PVC vloer heeft een glad oppervlak waardoor reinigen zeer gemakkelijk is. Regelmatig stofzuigen en dweilen zonder reinigingsmiddel is al voldoende.

Geluiddempend

PVC vloeren zijn geluiddempend. Het loopgeluid wordt dus beperkt. Ideaal voor tussenwoningen of appartementen waarbij er moet worden voldaan aan de 10 dB geluidsnorm.

Geschikt voor vloerverwarming

Niet alle vloeren gaan goed samen met vloerverwarming. Maar een PVC vloer kan prima gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Een PVC vloer laat de warmte namelijk gemakkelijk door en werkt niet.

Veel dessins beschikbaar

De vele dessins van een PVC vloer is wellicht hét grootste voordeel. Door de dessin laag kan bijvoorbeeld een betonlook- of houtlook worden nagebootst. Dit grote voordeel heeft er voor gezorgd dat er veel verschillende soorten PVC vloeren beschikbaar zijn.

Waterbestendig

Nog een groot voordeel van een PVC vloer is dat het waterbestendig is. Een ongelukje met een omgevallen glas is dus geen enkel probleem.

PVC betonlookvloeren overal in huis

Een PVC vloer kan overal in huis geplaatst worden. De keuken, woonkamer en zelfs de badkamer. PVC vloeren zijn dus waterbestendig, waardoor een PVC vloer ook in vochtige ruimtes gelegd kan worden.

Assortiment PVC vloeren

Bij Van Hooijdonk Vloeren in Etten-Leur hebben we een breed assortiment PVC vloeren. In ons assortiment vindt u PVC vloeren van topmerken, zoals Quickstep en Moduleo.

Quickstep PVC vloeren

Quickstep PVC vloeren staan bekend om de veelzijdigheid en vele voordelen. De betonlookvloer heeft bijvoorbeeld 25 jaar garantie en is geschikt voor zwaar commercieel gebruik.

Moduleo PVC vloeren

Moduleo is gespecialiseerd in PVC vloeren, waaronder de stoere betonlook maar ook de natuurgetrouwe houtlook. De vloeren zijn niet alleen realistisch maar ook sterk, zacht, warm en stil.

PVC betonlookvloeren bij Van Hooijdonk Vloeren

Bent u overtuigd van de voordelen van een PVC betonlookvloer? Kom langs in onze showroom in Etten-Leur en bekijk al onze PVC betonlookvloeren.

Maak nu direct een afspraak! Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten