De 5 voordelen van een PVC vloer

Overweegt u een PVC vloer in uw woning? U bent niet de enige, PVC vloeren zijn de laatste tijd erg populair. Ze zijn gemaakt van kunststof en zijn niet van echt hout te onderscheiden. In dit artikel leest u alles over de voordelen van een PVC vloer.

Voordelen van een PVC vloer

1. Hoge kwaliteit
PVC vloeren staan ook wel bekend als sterke vloeren. Ze kunnen tegen een stootje en zijn ideaal voor intensief gebruik. De prijs-kwaliteitverhouding is hoog en ze zijn zowel duurzaam als milieuvriendelijk.

2.Geluiddempend
Een groot voordeel van PVC vloeren is dat ze geluid reduceren. Ze dempen elke contact met de vloer en zijn daarom ideaal voor appartementen en tussenwoningen.

3.Vochtbestendig
PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Doordat de vloer van kunststof is gemaakt zal hij niet kromtrekken bij contact met water, in tegenstelling tot laminaat of parket.

4.Gemakkelijk te onderhouden
Een groot voordeel van PVC vloeren is dat ze eenvoudig te onderhouden zijn. De vloeren zijn glad van oppervlak, waardoor ze makkelijk schoon te houden zijn. Regelmatig stofzuigen en af en toe dwijlen met een PVC reiniger is voldoende.

5.Vloerverwarming
PVC vloeren geven van zichzelf een comfortabel gevoel, doordat ze de kamertemperatuur aannemen. Een PVC vloer is sterk en daarom ook geschikt voor vloerverwarming.

PVC vloeren bij Van Hooijdonk Vloeren

Van Hooijdonk Vloeren uit Etten-Leur is een gespecialiseerd leverancier van laminaatvloeren, parketvloeren en PVC vloeren. Heeft u interesse gekregen in een PVC vloer of twijfelt u nog? Wij vertellen u graag alles over PVC vloeren in onze showroom. Neem contact op voor vragen of maak een afspraak om langs te komen in de showroom.

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten