Hordeuren Unilux

In de zomer staan deuren en ramen vaker open om het huis af te koelen na een warme zomerdag. Voor ongedierte zoals muggen, vliegen en wespen is dit dé manier om binnen te komen. Ongedierte is vervelend en houdt u liever buiten de deur. Een hordeur is dan de ideale oplossing. De hordeuren van Unilux houden deze ongedierte tegen en bieden veel andere voordelen.

Verschillende hordeuren

Plissehor

De plissehor is ideaal voor dagelijks gebruik. Het gaas wordt gemakkelijk opgevouwen en blijft in dezelfde stand staan.

Rolhor

Bij een rolhor wordt het gaas opgevouwen in een cassette. Dit is een goede en goedkope oplossing voor deuren die niet vaak gebruikt worden.

Vaste hor of inklemhor

Bij dit type hor zit het gaas gespannen in een frame. Dit frame schuift voor het raam en deur en zal dus de nodige ruimte innemen.

Voordelen hordeuren

Ventilatie

Met een hordeur van Unilux is het mogelijk om ramen en deuren open te zetten om uw huis door te luchten na een warme zomerdag.

Ongedierte en insecten

In de zomer staan ramen en deuren vaak open om de huiskamer en slaapkamers af te koelen. Zonder horren vliegen muggen, vliegen en ander ongedierte gemakkelijk uw kamer binnen.

Hooikoorts

Naast ongedierte en insecten houdt een hordeur ook hooikoortspollen tegen.

Van Hooijdonk vloeren Breda

Naast de mooiste houten vloeren levert Van Hooijdonk vloeren ook Hordeuren. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte horren voor uw woning. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten