Naast vloeren heeft van Hooijdonk Vloeren ook horren in het assortiment. Woont u in Breda of omstreken en wilt u in de warmere maanden zorgeloos uw deur open laten? Met de horren die wij op maat plaatsen heeft u geen last van vliegen en andere insecten. Wij weten precies wat het beste in uw ramen en deuren past.

Horren van Unilux

Van Hooijdonk vloeren levert en plaatst horren van Unilux. Sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in hun eigen fabriek gevestigd in Nederland. Unilux is zeer innovatief, ze werken continue aan verbeteringen wat de kwaliteit van hun horren het beste maakt. Zij maken een gebruiksvriendelijke oplossing om uw woning vrij te houden van ongewenste insecten.

Raamhor

Het is belangrijk dat een hor perfect past in een raam. Bij van Hooijdonk Vloeren hebben wij verstand van dit maatwerk. Speciale functies die nodig zijn voor dakramen, draairamen en zelfs schuiframen, wij vinden een passend hor. Iedere Unilux raamhor is van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen. De raamhorren kunnen in de meeste gevallen gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen. Om de raamhor mooi in uw interieur te laten passen, is het horrengaas zo doorzichtig mogelijk. Wij stemmen de horren zo veel mogelijk af op uw wensen!

Hordeur

Hordeuren worden veel intensiever gebruikt dan raamhorren. Bij van Hooijdonk vloeren houden we daar rekening mee. Het maakt niet uit of u een draaideur, openslaande deuren of een schuifpui heeft. Onze leverancier heeft zeer duurzame horren en met onze expertise vinden we altijd een passende hor. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen. Het gaas in onze horren is zo doorzichtig mogelijk, maar nog wel zichtbaar. Wij willen niet dat u per ongeluk door het hor heen loopt, daarom wordt zwart gaas gebruikt.

Soorten horren

Plisséhor
Bij een plisséhor vouwt het gaas op. Dit type hor is ideaal in het dagelijks gebruik. U schuift de deur of raam open en hij blijft staan op de gewenste stand en neemt weinig ruimte in.

Rolhor

Bij een rolhor rol het gaas op in een cassette. Dit is een goede budget oplossing geschikt voor deuren en ramen die niet veel gebruikt worden en het neemt weinig ruimte in.

Vaste hor of inklemhor

Het gaas zit opgespannen in een frame. Dit frame scharniert of schuift voor uw raam of deur en neemt dus de nodige ruimte in beslag. In geval van een hordeur kan er een kattenluik geplaatst worden, mits voorzien van speciaal petscreen gaas.

Horren bij van Hooijdonk Vloeren Breda

Van Hooijdonk Vloeren helpt u graag de perfecte horren voor uw woning te vinden. Woont u in Breda of omstreken, twijfel dan niet en laat uw horren door ons plaatsen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten