Horren Etten-Leur

Zodra het buiten kouder wordt gaat de verwarming aan. Hierdoor daalt de luchtvochtigheid in huis en wordt het vocht uit uw parketvloer onttrokken. Vooral in de winter is de luchtvochtigheid binnenshuis laag. Dit kan schadelijk zijn voor uw parketvloer en uw gezondheid. Gelukkig kan een te lage luchtvochtigheid gemakkelijk worden voorkomen.

Horren van Unilux

Wij leveren en plaatsen horren van Unilux. Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in eigen fabriek in Nederland. Een Unilux hor is maatwerk, geschikt voor elk raam of deur en gaat jaren mee.

Horren voor ramen

Zoveel ramen als er zijn, zoveel verschillende maten zijn er. Horren moeten daarom op maat gemaakt worden, zo bent u altijd verzekerd van een passende oplossing voor uw situatie. Iedere Unilux raamhor is van recyclebaar aluminium met UV bestendige kunststof onderdelen. Daarnaast kan een Unilux hor altijd worden gerepareerd, om zo de levensduur te verlengen. Montage van de hor is zowel mogelijk op het kozijn als in het kozijn, afhankelijk van uw kozijn en raam.

Verschillende soorten horren voor een raam:

 • Vast hor of inklemhor
  Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. De hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn, ideaal voor draaikiep-ramen.
 • Rolhor
  Bij een rolhor rolt het gaas op in een cassette. Op deze manier neemt de raamhor minder ruimte in.
 • Plisséhor
  In plisséhor vouwt het gaas op, het voordeel hiervan is dat het minder ruimte inneemt en duurzaam is. Een plisséhor is ideaal voor dagelijks gebruik. Je schuift de hor open en hij blijft staan op de gewenste stand.

Hordeuren

Ook voor deuren hebben wij oplossingen op maat. Hordeuren worden intensief gebruikt, een degelijke en sterke hordeur is daarom van groot belang. Montage van de hordeur is zowel mogelijk op het kozijn als in het kozijn. Dit is afhankelijk van de deur en het kozijn.

Verschillende soorten hordeuren:

 • Vaste hordeur of schuifhordeuren
  Bij een vaste hordeur of schuifhordeur zit het gaas gespannen in een frame. Dit frame schuift of scharniert voor de deuropening en neemt daarom best wat ruimte in beslag. Een vaste hor is goed bestand tegen huisdieren (mits voorzien van speciaal petscreen gaas).
 • Rolhordeur
  Het gaas van een rolhor rolt op in een cassette. Een voordeel is dat deze deurhor minder ruimte inneemt, een prima budget oplossing soms geschikt voor deuren die niet veel gebruikt worden.
 • Plisséhordeur
  In een plisséhordeur vouwt het gaas op. Het voordeel is dat deze minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Je schuift de hordeur open en hij blijft staan op de gewenste stand.

Van Hooijdonk Vloeren Etten-Leur

Na een warme zomerdag, als de temperatuur buiten weer is gedaald, is er niets fijner dan uw ramen en deuren op te zetten en uw huis te laten doorluchten met koele lucht. Voorkom dat insecten uw huis binnendringen door horren te plaatsen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We adviseren u graag!

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten