Houten Vloeren Breda

Op zoek naar een houten vloer in Breda? Dan bent u bij Van Hooijdonk Vloeren aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten houten vloeren, maar ook voor laminaat en pvc. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Etten-Leur, nabij Breda.

Massief houten vloer

Verschillende soorten houten vloeren in Breda

Een massieve houten vloer bestaat uit houten vloerdelen met een dikte van 6 mm tot zelfs 24 mm. Dit soort wordt in een bepaald patroon gelegd en vervolgens geschuurd en afgewerkt. De vloer kan bijvoorbeeld gelegd worden in een visgraatpatroon of Hongaarse punt. Bij massief parket maken we een onderscheid tussen verschillende soorten: massief strokenparket, mozaïek parket  en massief plankenparket (bourgogne).

Houten vloer Parketvloer laten leggen in regio Breda

Wilt u uw houten vloer laten leggen in regio Breda? Wij leveren niet alleen houten vloeren maar zijn ook gespecialiseerd in het leggen ervan. Er zijn verschillende legmethodes, namelijk verlijmd of zwevend. Als de vloer wordt verlijmd aan de ondervloer dan is de werking van de vloer minder. Als de vloer zwevend gelegd wordt, is de vloer verhuisbaar. Waar u voor kiest is afhankelijk van de situatie. Van Hooijdonk Vloeren geeft u graag advies.

Van Hooijdonk Vloeren

Bent u op zoek naar een houten vloer in Breda e.o.? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom is beperkt geopend. Onze vaste openingstijden zijn: vrijdag 9.30 uur tot 15.00 uur en op zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden is het mogelijk om op afspraak langs te komen in de showroom. U bent van harte welkom!

Neem contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak!

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten