Het kiezen van een nieuwe vloer is niet gemakkelijk. Er is tegenwoordig veel aanbod en elk type vloer heeft zo zijn voor- en nadelen. Steeds vaker kiezen mensen voor laminaat. Deze vloeren hebben de uitstraling van een houten vloer maar met de voordelen van het laminaat. Hierdoor zijn laminaatvloeren ontzettend populair geworden en bestaan er veel verschillende types. Van Hooijdonk vloeren uit Etten-Leur, nabij Breda heeft het mooiste laminaat voor u uitgezocht. Kom langs in de showroom om de vloeren in het echt te bekijken!

Wat is laminaat?

Laminaat is een samengestelde vloer dat bestaat uit meerdere verlijmde lagen. De onderlaag bestaat uit kunststof waardoor deze vloer zeer stabiel is. Daarboven vinden we de HDF tussenlaag. De toplaag bestaat uit een fotoprint van hout of tegels die zeer realistisch is. Vaak hebben laminaatvloeren ook nog een slijtlaag waardoor ze lang mooi blijven.

Voordelen laminaatvloer

Prijs kwaliteit verhouding

Laminaatvloeren zijn goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld massief houten vloeren. Daarnaast kunnen laminaatvloeren tot wel 25 jaar mee gaan als ze goed onderhouden worden.

Onderhoud en hygiëne

Misschien wel één van de grootste voordelen van laminaat. Het onderhouden van een laminaat is namelijk heel gemakkelijk. Door regelmatig te stofzuigen en te dweilen houdt u uw vloer al schoon.

Vochtbestendig

Er bestaan speciale laminaatvloeren die gelegd kunnen worden in vochtige ruimtes zoals een badkamer. Deze watervaste laminaatvloeren hebben een coating waardoor het water niet kan binnendringen tot de groeven.

Veel variatie

Met de toplaag van fotoprint kan elke houtsoort worden nagebootst. Deze laag ziet er realistisch uit en bootst de kleur, design en structuur na van een echte houten vloer.

Er is dus enorm veel variatie en is er altijd wel een vloer te vinden die het beste bij u en bij uw interieur past.

Gemakkelijk te plaatsen

De doorslag voor veel mensen om voor laminaat te kiezen is het gemak van leggen. Door het kliksysteem kan deze vloer gemakkelijk zelf gelegd te worden.

 

Van Hooijdonk vloeren Breda

Laminaatvloeren zijn bij Van Hooijdonk Vloeren te verkrijgen in diverse maten en kleuren. Kom daarom langs in onze showroom te Etten Leur, nabij Breda, om te kijken welke vloer het beste bij u past.
Neem contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak in onze showroom!

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten