Parketvloeren Breda

Zodra het buiten kouder wordt gaat de verwarming aan. Hierdoor daalt de luchtvochtigheid in huis en wordt het vocht uit uw parketvloer onttrokken. Vooral in de winter is de luchtvochtigheid binnenshuis laag. Dit kan schadelijk zijn voor uw parketvloer en uw gezondheid. Gelukkig kan een te lage luchtvochtigheid gemakkelijk worden voorkomen.

Verschillende soorten parketvloeren

Een parketvloer bestaat uit massief houten vloerdelen met een dikte van 6 mm tot zelfs 24 mm. Dit soort wordt in een bepaald patroon gelegd en vervolgens geschuurd en afgewerkt. Bijvoorbeeld in een visgraatpatroon of Hongaarse punt. Bij massief parket maken we een onderscheid tussen verschillende soorten: massief strokenparket, mozaïek parket en massief plankenparket (bourgogne).

Verschillende merken PVC vloeren

We hebben een ruime collectie PVC vloeren van onder andere de merken: mFLOR en VivaFloors.

PVC vloeren van mFlor

De duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming en verkoeling. In tegenstelling tot parketvloeren en laminaat vloeren, zorgen de PVC vloeren van mFLOR voor een minimum aan loopgeluiden.

Een vloer voor het leven met Vivafloors
Vivafloors levert prachtige PVC Vloeren, volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor ieder interieur en voor ieder budget heeft Vivafloors de vloer waarbij u zich thuis voelt en altijd als ‘beste koop’ ervaart.

Van Hooijdonk Vloeren in Breda

Op zoek naar een PVC vloer in Breda e.o.? Kom onze uitgebreide collectie bekijken in de showroom! Onze vaste openingstijden zijn: vrijdag 9.30 uur tot 15.00 uur en op zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden is het mogelijk om op afspraak langs te komen in de showroom.

Neem contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak!

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten