Bent u op zoek naar een PVC vloer in de omgeving van Breda? Dan bent u bij Van Hooijdonk Vloeren in goede handen. Met een PVC vloer haalt u een ijzersterke en onderhoudsvriendelijke vloer in huis. Wij nodigen u graag uit om onze PVC vloeren te bekijken in onze showroom aan de Torenpad 6 in Etten-Leur, op nog geen kwartiertje rijden vanaf Breda.  

De voordelen van een PVC vloer

Een vloer van PVC is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en wordt vaak gekozen als alternatief voor een parketvloer of laminaatvloer. Het is een ideale vloer voor in ruimtes waar veel gelopen wordt, zoals de huiskamer. Waar houten vloeren en laminaatvloeren vaak hard en koud aanvoelen, voelt een PVC vloer warm en een stuk minder hard aan.

Verschillende merken PVC vloeren

We hebben een ruime collectie PVC vloeren van onder andere de merken: mFLOR en VivaFloors.

PVC vloeren van mFlor

De duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming en verkoeling. In tegenstelling tot parketvloeren en laminaat vloeren, zorgen de PVC vloeren van mFLOR voor een minimum aan loopgeluiden.

Een vloer voor het leven met Vivafloors
Vivafloors levert prachtige PVC Vloeren, volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor ieder interieur en voor ieder budget heeft Vivafloors de vloer waarbij u zich thuis voelt en altijd als ‘beste koop’ ervaart.

Van Hooijdonk Vloeren in Breda

Op zoek naar een PVC vloer in Breda e.o.? Kom onze uitgebreide collectie bekijken in de showroom! Onze vaste openingstijden zijn: vrijdag 9.30 uur tot 15.00 uur en op zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden is het mogelijk om op afspraak langs te komen in de showroom.

Neem contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak!

Neem contact op