PVC vloeren Breda

Bent u op zoek naar een PVC vloer in de omgeving van Breda? Dan bent u bij Van Hooijdonk Vloeren in goede handen. Met een PVC vloer haalt u een ijzersterke en onderhoudsvriendelijke vloer in huis met veel voordelen. Kom alle voordelen van PVC vloeren ontdekken in onze showroom aan de Torenpad 6 in Etten-Leur, op nog geen kwartiertje rijden vanaf Breda.  

Voordelen PVC vloeren

De voordelen van PVC vloeren hebben ervoor gezorgd dat deze vloer een goed alternatief is voor een parketvloer of laminaatvloer. We leggen de grootste voordelen van onze PVC vloeren graag aan u uit.

Lange levensduur
Een PVC vloer is zeer sterk en kan goed tegen een stootje. Bovendien zijn PVC vloeren uitgerust met een slijtlaag waardoor er bijna geen grote beschadigingen ontstaan.

Gemakkelijk te onderhouden
De toplaag van PVC vloeren is glad. Hierdoor zijn vuil en stof gemakkelijk te verwijderen. Regelmatig stofzuigen en dweilen met water is al voldoende. Uiteraard kunt u de vloer ook onderhouden met specialistische reinigingsmiddelen.

Geluiddempend
PVC vloeren werken geluiddempend. Voor tussenwoningen of appartementen worden vaak PVC vloeren gelegd omdat ze het geluid met minimaal 10 decibel dempen.

Waterbestendig
Een PVC vloer kan zelfs in de badkamer gelegd worden vanwege zijn waterbestendige karakter. Zo is het mogelijk om het motief van een houten vloer terug te laten komen in de badkamer.

Duurzaam en milieuvriendelijk
Bij Van Hooijdonk vloeren leveren we alleen hoge kwaliteit PVC vloeren. Deze vloeren zijn duurzaam en gaan lang mee. Bovendien worden de vloeren van Moduleo gemaakt van 50% gerecycled materiaal.

Zeer sterk
PVC vloeren zijn zeer sterk en kunnen tegen een stootje. Ideaal voor intensief belopen ruimtes. Daarnaast hoeft u zich minder zonder te maken om de slijtage dan bij andere vloeren.

Vloerverwarming
In nieuwbouwwoningen zien we steeds vaker vloerverwarming installaties. Niet alle vloeren kunnen hier bovenop gelegd worden, maar de PVC vloer gelukkig wel! Doordat een PVC vloer heel dun is wordt de warmte optimaal geleid en heel efficiënt in de vloer opgenomen. Het is wel belangrijk dat de ondervloer geëgaliseerd is en er speciale lijm wordt gebruikt.

Warm en comfortabel
PVC vloeren voelen warm en comfortabel aan, zeker als er vloerverwarming onder ligt. Hierdoor kunt u heerlijk op blote voeten lopen en hebben kinderen een fijne plek om te spelen.

Vervangbaar
Ondanks de slijtlaag kunnen PVC vloeren toch beschadigen. In tegenstelling tot houten vloeren kunnen PVC vloeren niet worden geschuurd. Het is wel mogelijk om de plank met beschadigingen te vervangen door een nieuwe plank.

Lagere aanschafwaarde

Een PVC vloer is over het algemeen een stuk goedkoper dan een echte houten vloer.  

Houtlook PVC vloer Breda

Tegenwoordig zien we steeds vaker PVC vloeren met een houtlook. Deze PVC vloeren zijn ideaal voor mensen die graag de look van een echte houten vloer in huis willen halen maar ook willen genieten van de voordelen van een PVC vloer. De houtlook van onze PVC vloeren zijn nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren.

Maak nu een afspraak om onze houtlook PVC vloeren van dichtbij te bekijken!

Verschillende merken PVC vloeren

We hebben een ruime collectie PVC vloeren van onder andere mFLOR en VivaFloors.

Mflor

De duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming en -verkoeling. In tegenstelling tot parketvloeren en laminaatvloeren, zorgen de PVC vloeren van mFLOR voor een minimum aan loopgeluiden.

Vivafloors

Een vloer voor het leven met Vivafloors! Vivafloors levert prachtige PVC Vloeren, volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor ieder interieur en voor ieder budget heeft Vivafloors de vloer waarbij u zich thuis voelt en altijd als ‘beste koop’ ervaart.

Quickstep

Als u voor de PVC vloeren van Quickstep kiest, dan kiest u voor een milieuvriendelijke vloer. Deze PVC vloeren zijn uitgerust met het PEFC-boscertificatie. Quickstep heeft een breed assortiment natuurgetrouwe vloeren. Zo is het verschil tussen een echte houten vloer en deze PVC vloer haast niet zichtbaar.

Beautifloor

Beautifloors biedt betaalbare PVC vloeren aan. Deze vloeren zijn niet alleen mooi maar ook gebruiksvriendelijk. Zo zijn de PVC vloeren van Beautifloor gemakkelijk zelf te leggen en te onderhouden.

Van Hooijdonk Vloeren in Breda

Op zoek naar een PVC vloer in Breda en omgeving? Kom onze uitgebreide collectie bekijken in de showroom! Onze vaste openingstijden zijn: vrijdag 9.30 uur tot 15.00 uur en op zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden is het mogelijk om op afspraak langs te komen in de showroom.

Neem contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak!

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten