PVC vloeren Etten-Leur

Op zoek naar PVC vloeren in Etten- Leur? Kom eens langs in de showroom van Van Hooijdonk Vloeren in Etten-Leur. Wij bieden een ruimte keuze aan PVC vloeren. Meer weten over de veelzijdigheid van PVC vloeren? Lees dan snel verder!

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een kunststof vloer dat bestaat uit meerdere lagen polyvinylchloride. Deze kunststof vloer is zeer sterk en werkt niet bij verschillende temperatuurverschillen.

De opbouw van een PVC vloer neemt veel voordelen met zich mee.

Voordelen PVC vloer

De PVC vloer wordt steeds populairder. Deze trend is te danken aan de vele voordelen van een PVC vloer die we graag aan u uitleggen

Levensduur

PVC vloeren zijn sterker dan houten vloeren en zelfs laminaatvloeren. De vloer gaat tot wel 25 jaar mee. Bovendien zijn PVC vloeren uitgerust met een slijtlaag waardoor er nauwelijks grote schades ontstaan.

Simpel te onderhouden

Het onderhouden van een PVC vloer is eenvoudig. Regelmatig stofzuigen en dweilen is al voldoende om de vloer mooi te houden.

Waterbestendig

Wist u dat PVC vloeren waterbestendig zijn? Daarom worden PVC vloeren ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer en wasruimtes gelegd!

Vloerverwarming

Vloerverwarming is in veel huizen niet meer weg te denken. Het is belangrijk om hierbij de juiste vloer te kiezen die op een vloerverwarmingsinstallatie gelegd kan worden. Een PVC vloer is hier uitermate geschikt voor.

Vervangbaar

Een PVC vloer kan niet worden geschuurd om schades te verwijderen. Het is wel mogelijk om losse beschadigde planken te vervangen met nieuwe planken.

Geluiddempend

In appartementencomplexen is het belangrijk dat de vloer geluiddempend is. Een PVC vloer maakt minder loopgeluid dan andere vloeren en is daarom een veel gekozen vloer.

Assortiment PVC vloeren

ij Van Hooijdonk Vloeren in Etten-Leur hebben we een breed assortiment PVC vloeren. In ons assortiment vindt u PVC vloeren van topmerken zoals Quickstep en Moduleo.

Quickstep

De PVC vloeren van Quickstep zijn een groene keuze. Quickstep is uitgerust met het PEFC-boscertificatie. Dit certificaat wordt alleen gegeven aan vloerleveranciers die het bosbestand niet schaden.

Moduleo

Moduleo is een toonaangevende fabrikant van vinylvloerbedekkingen. Modulo is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige, modulaire synthetische vloeren voor residentiële en professionele toepassingen. De dessins zijn waarheidsgetrouw waardoor het verschil tussen imitatiehout en echt hout haast niet van elkaar te onderscheiden is.

PVC vloeren bij Van Hooijdonk Vloeren Etten-Leur

Overtuigd van de voordelen van PVC vloeren? Kom snel langs in onze showroom in Etten-Leur om uw droomvloer in het echt te bekijken!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten