Robotstofzuiger Etten-Leur

Op zoek naar een robotstofzuiger? Bij Van Hooijdonk Vloeren uit Etten-Leur kunt u terecht voor de robotstofzuigers van Roomba. Met meer dan 20 jaar ervaring in het verkopen, leggen en onderhouden van diverse vloeren weten wij hoe vloeren goed onderhouden moeten worden. Een robotstofzuiger is hierbij een handige hulp in het huishouden! Wij leggen u graag meer uit over de voor-en nadelen van een robotstofzuiger.  

Roomba robotstofzuiger van Irobot

Wij raden aan om te kiezen voor de high-end robotstofzuigers Roomba. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare robotstofzuiger die jarenlang meegaat en uw vloer mooi schoon houdt. Achter de stofzuigers van Roomba zit het toonaangevend internationaal roboticabedrijf Irobot. In 30 jaar hebben zij meer dan 30 miljoen robotstofzuigers verkocht. Het doel van Irobot is het ontwikkelen van robots die de praktische taken in het dagelijks leven kunnen uitvoeren.

Voordelen robotstofzuigers

Wat zijn de voordelen van een robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger bespaart tijd

Dit is misschien wel dé reden dat er gekozen wordt voor een robotstofzuiger. Een robotstofzuiger gaat zelf aan het werk en houdt de vloer en vloerbedekking schoon van stof, vuil en haren. Zo geniet u elke dag van een schone vloer en heeft u tijd over voor leukere bezigheden.

De stofzuiger is te programmeren

Vaak heeft u de optie om een robotstofzuiger vooraf te programmeren. Ideaal als u de robotstofzuiger zijn gang wilt laten gaan als u niet thuis bent. Zo komt u altijd thuis in een schoon huis.

Stofzuigt ook onder de bank

Met normale stofzuigers is het lastig om sommige plekken goed schoon te maken. Een van deze plekken is onder de bank. In de meeste gevallen zijn robotstofzuigers laag genoeg om ook deze plekken schoon te maken. Houdt bij aankoop rekening met de hoogte van de stofzuiger en van uw meubilair als u ook deze plekken schoon wilt houden.

Geen herrie

De meeste stofzuigers produceren zoveel geluid dat u geen gesprek meer kunt voeren. Wist u dat 75% van de stofzuigers een geluidsniveau boven de 70 decibel produceren? Met een robotstofzuiger heeft u daar geen last meer van!

Ook dierenharen worden verwijderd

Heeft u een huisdier? In ons assortiment hebben we een aantal robotstofzuigers met ronddraaiende middenborstels. Deze borstels zijn ideaal om dierenharen mee te verwijderen.

Extra hulp in huis

Voor mensen met een lichamelijke beperking is een robotstofzuiger van Roomba een goede uitkomst. Er hoeft niet meer gesjouwd te worden met zware stofzuigers en het verlicht de huishoudelijke taken.

Nadelen robotstofzuigers

Bij Van Hooijdonk Vloeren houden we van eerlijkheid. Daarom vertellen we ook de nadelen van een robotstofzuiger.

Kan niet overal bij

Net zoals een normale stofzuiger kunt u niet overal bij. Soms moet u meubilair verplaatsen om sommige plekken goed te kunnen stofzuigen. Een robotstofzuiger heeft hetzelfde probleem en zal daarom alleen om objecten heen stofzuigen.

Een dure aankoop
De aankoop van een robotstofzuiger neemt veel voordelen met zich mee. Aan deze voordelen zit ook vaak een prijskaartje. Gewone stofzuigers zijn al verkrijgbaar vanaf €50. Een robotstofzuiger is pas verkrijgbaar vanaf €120 en kan oplopen tot €1200.

Stofzuigen duurt langer

Stofzuigen met een robotstofzuiger duurt langer dan wanneer u zelf stofzuigt. Maar maakt dat niet uit omdat u overdag niet thuis bent? Dan is dit geen nadeel voor u.

Minder zuigkracht

Een draadloze stofzuiger heeft minder zuigkracht dan een stofzuiger met stekker. Dit hoeft echter geen probleem te zijn. Een robotstofzuiger heeft op gladde vloeren geen enkel probleem om stof en vuil op te zuigen. Bovendien zal een robotstofzuiger regelmatig stofzuigen waardoor het vuil zich niet ophoopt en er minder zuigkracht nodig is.

Een kleiner stofreservoir

Wij raden aan om na elke zuigbeurt het reservoir leeg te maken en schoon te maken met warm water om nare geurtjes tegen te gaan. Kijk voordat u een robotstofzuiger koopt naar de grootte van het reservoir en de oppervlakte van de vloer zodat u niet halverwege het reservoir moet leeghalen.

Van Hooijdonk Vloeren robotstofzuiger Etten-Leur

Bij Van Hooijdonk Vloeren hebben we een breed assortiment robotstofzuigers van Roomba. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op! Wij helpen u met het uitzoeken van de juiste robotstofzuiger.

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten