Traprenovatie Breda

Heeft u een trap die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Van Hooijdonk Vloeren biedt traprenovatie in Breda en omstreken. Veel mensen laten een mooie vloer leggen, maar vergeten de trap. En dat terwijl de trap in veel huizen een in het oog springend onderdeel is. Wij kunnen uw trap bekleden met hout, laminaat of pvc in allerlei verschillende kleuren stijlen. Schakel van Hooijdonk Vloeren in om nieuw leven in uw trap te blazen!

Traprenovatie met hout

Hout is een prachtig natuurproduct dat in elk interieur tot zijn recht komt. Wanneer we uw trap bekleden met hout maken we op maat gemaakte houten overzettreden. Voor of na het bevestigen van de overzettreden worden deze afgewerkt met lak of olie. De meest klassieke trapbekleding is eikenhout. Eikenhout is van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende afwerkingen en kleuren.

Traprenovatie met laminaat

Laminaat is op iedere ondergrond aan te brengen in combinatie met een ondervloer. Dus ook op uw trap! Laminaat bestaat uit een samenstelling van verschillende op elkaar gelijmde lagen. De onderste laag zorgt voor stabiliteit van de samenstelling. De tussenlaag bestaat uit een HDF en de bovenste laag is een fotoprint. Laminaat is bij ons in vele kleuren en dessins verkrijgbaar. Zo hebben wij voor ieder interieur en elke trap passende bekleding.

Traprenovatie met PVC

PVC wordt steeds meer gekozen als trapbekleding. Het is ijzersterk, fluisterstil en ontzettend onderhoudsvriendelijk. Met kant en klare overzettredes van PVC kunnen we uw trap een nieuwe look geven.

Trap renoveren bij van Hooijdonk Vloeren

Is uw vloer ook aan vervanging toe? Naast trappen is Van Hooijdonk Vloeren gespecialiseerd in vloeren. Wij hebben een ruime collectie met prachtige houten vloeren, pvc vloeren en laminaatvloeren. Wanneer we een nieuwe vloer plaatsen kunnen we tegelijkertijd uw trap renoveren, zodat deze perfect op elkaar aansluiten.

Voor een traprenovatie in Breda bent u bij Van Hooijdonk Vloeren aan het juiste adres. Wilt u meer informatie ontvangen over traprenovatie of advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten