Visgraatvloer Breda

Op zoek naar een visgraatvloer in Breda? Van Hooijdonk Vloeren heeft de mooiste visgraatvloeren in het assortiment. Laminaat, PVC of liever parket als visgraatvloer in uw woning? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Etten-Leur, nabij Breda.

Parketvloer visgraatvloer

Als u een visgraatvloer met echt hout wilt dan is een parketvloer een hele goede keuze.

Een parketvloer bestaat uit massief houten vloerdelen. De meest klassieke parketvloer is het Tapis parket. Tapis parket bestaat uit smalle stroken van 7 tot 12 cm en is 6 tot 24 mm dik. Deze dunne plankjes worden gespijkerd en verlijmd aan de ondervloer. Door deze legmethode kunnen de plankjes koud aan elkaar worden gelegd in elk patroon.

Omdat een parketvloer uit echt hout bestaat  kunt u de vloer meerdere malen schuren. Zo kan deze vloer met goed onderhoud wel 100 jaar meegaan. Daarnaast neemt deze vloer snel de kamertemperatuur aan en zijn ze zeer stil.

Laminaat visgraatvloer

Laminaat wordt steeds populairder. Dit komt door productinnovaties. Laminaatvloeren zijn de afgelopen jaren enorm verbeterd. Zo is een laminaatvloer vochtwerend en heeft het een isolerende werking. Bovendien is laminaat in elke prijsklasse verkrijgbaar. De duurdere varianten onderscheiden zich door het dessin en de kwaliteit. De toplaag van kwalitatieve laminaatvloeren bestaat uit een fotoprint die bijna niet te onderscheiden is van echte houten vloeren.

Normaal gesproken kan een laminaatvloer gemakkelijk zelf gelegd worden. Bij het leggen van een visgraatvloer met laminaat raden wij aan de expertise te gebruiken van de specialist. Van Hooijdonk Vloeren helpt u graag bij het leggen van de mooiste visgraatvloeren.

PVC visgraatvloer

PVC vloeren hebben zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en zijn haast niet te onderscheiden van echt hout. Zo ervaart u de uitstraling van een houten visgraatvloer en de voordelen van een PVC vloer.

Ook voor de PCV vloer geldt dat het leggen van normale stroken gemakkelijk zelf gedaan kan worden maar dat een visgraatvloer van PVC voor het mooiste resultaat het beste gelegd kan worden door een specialist.

Van Hooijdonk Vloeren

Van Hooijdonk Vloeren uit Etten-Leur, nabij Breda, is een gespecialiseerd leverancier van laminaat- en parketvloeren. In onze showroom kunt u dagelijks (en ook ’s avonds) terecht voor advies. We laten u graag zien wat de verschillende mogelijkheden op het gebied van vloeren zijn. Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten