De mooiste en beste vloeren van Breda vindt u bij Van Hooijdonk Vloeren. In ons assortiment vindt u diverse houten-, PVC- en laminaatvloeren. Door ons ruime aanbod is er altijd een vloer die het beste bij u past. Naast vloeren van topmerken als Quick-Step, Meister en Viva Floors bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vloeren met diverse legpatronen, kleuren en afwerkingen.

Echte houten vloeren

Echte houten vloeren, ook wel parketvloeren genoemd, zijn vloeren die bestaan uit massief houten vloerdelen van 6 tot 24 mm dik. Deze vloeren kunnen in verschillende patronen gelegd worden. Het visgraatpatroon is een bekend patroon dat gelegd wordt met deze houten vloerdelen. Bij Van Hooijdonk Vloeren Breda hebben we een ruim assortiment aan houten vloeren van topmerken zoals Quick-Step, Meister, en Viva Floors. Daarnaast zijn er bij ons ook houten vloeren met diverse legpatronen, kleuren en afwerkingen verkrijgbaar.

Wilt u uw houten vloer laten renoveren? Bij Van Hooijdonk Vloeren Breda staan we voor u klaar om uw vloer kundig te renoveren en er weer als nieuw uit te laten zien!

Onderhoud van houten vloeren

Om uw houten vloer zo lang mogelijk mooi te houden, is het belangrijk om de juiste onderhoudsmaatregelen te treffen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om uw houten vloer regelmatig te stofzuigen en te dweilen. Daarnaast is het aan te raden om periodiek uw houten vloer te laten schuren en lakken of oliën.

Laminaatvloeren

Wie van gemak houdt, kiest voor een laminaatvloer. Laminaat is namelijk eenvoudig schoon te maken met een stofzuiger en een dweil. Maar deze vloeren hebben veel meer voordelen en dat komt mede door de manier waarop laminaatvloeren zijn opgebouwd. Laminaat bestaat meestal uit drie verschillende lagen. De onderste laag zorgt voor de stabiliteit, daarboven vinden we een HDF plaat die ervoor zorgt dat de vloer vochtwerend is. De toplaag is een fotoprint. Deze laag is tegenwoordig zeer realistisch waardoor laminaatvloeren haast niet meer te onderscheiden zijn van echte houten vloeren.

Wist u dat?

Wist u dat laminaatvloeren vaak worden gelegd in appartementen vanwege de isolerende werking? Deze vloer heeft een laag loopgeluid en voelt comfortabel aan de voeten.

Houten vloer Etten-Leur

PVC vloeren

Als alternatief voor houten- en laminaatvloeren kiezen steeds meer mensen voor PVC vloeren. Deze vloeren zijn in opkomst en niet meer weg te denken uit het Nederlandse huishouden. Een PVC vloer kan eigenlijk overal gelegd worden waar de ondervloer vrij is van onregelmatigheden. Zelfs in vochtige ruimtes zoals de badkamer kan er een PVC vloer gelegd worden. Een groot voordeel van een PVC vloer is dat het waterbestendig is en dus niet bol gaat staan.

Wist u dat?

PVC vloeren mede zo populair zijn geworden omdat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende dessins? Of u nu kiest voor een PVC vloer met houtmotief of een stoere betonlook, de PVC vloer heeft het allemaal. Kom voor de hele collectie PVC vloeren langs in onze showroom in Etten-Leur nabij Breda.

Vloer laten leggen Breda

Hulp nodig bij het leggen van uw nieuwe vloer of wilt u advies? Dat is geen probleem! Van Hooijdonk Vloeren staat voor u klaar. Wij kijken graag met u mee naar de type vloer, het gebruik van de vloer en uw voorkeur.

Showroom vloeren Breda

Voor een breed assortiment vloeren in Breda bent u bij Van Hooijdonk Vloeren aan het juiste adres. Wij ontvangen u graag op afspraak in onze showroom in Etten- Leur, nabij Breda. Wij zijn ook op afspraak in de avonduren geopend. Maak nu snel een afspraak!

Showroomadres
Torenpad 6
4872 XN – Etten-Leur
Routebeschrijving

M: 06-12866281 
T: 
076 – 5037738

E: info@vanhooijdonkvloeren.nl 

Openingstijden
Open op afspraak
Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingstijden

Meest recente berichten